ku_burnu1.jpg
Beutalittle right arrow iconBeuta Kuşburnu Yağı 20 ml
share icon

Bitkisel Sabit Yağ

Nasıl Kullanılır?
Kuşburnu Çekirdeği Yağı ,bitkisel sabit yağ olarak kozmetik alanında kullanılabilir.
- Soğuk sıkım yöntemi ile elde edilmiştir.

Saç Bakımı;
 Saçlarınıza parlaklık ve canlılık vermek kepek oluşumunu engellemek için elinize birkaç damla kuşburnu çekirdeği yağı damlatarak saçınıza masaj yapınız. Yağı saçınızda en az 30 dk. beklettikten sonra yıkayarak temizleyin.

Cilt Bakımı ;
Kuşburnu çekirdeği yağını cildiniz için kullanmak isterseniz günlük kullandığınız kremlerinizin içerisine 5-6 damla ilave edebilirsiniz. Bunun dışında nemlendirici ya da besleyici olarak kullanmak istediğinizde masaj yaparak uygulamanız yeterli olacaktır. Ciltte yağ hissini sevmeyenlerin dahi rahatça kullanabileceği bir yağdır ve ciltte ağırlık hissi yapmaz.

Makyaj Öncesi Kullanım;
Makyajınızın kalıcılığını arttırmak ve uzun süre kalmasını sağlamak için makyaj yapmadan önce cildinize kuşburnu çekirdeği yağı ile masaj yapabilirsiniz.

Menşei;
Türkiye

Nasıl Muhafaza Edilmeli?
Oda sıcaklığında, ağzı kapalı , ışık almayan ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza ediniz.

Daha Fazla Sağlık, Vitamin, Dermokozmetik Ürünü
green arrow icon
Daha Fazla Bitkisel Bakım Yağları Ürünü
green arrow icon
%40
44,90 TL26,94 TL
Sepete Ekle